Gastenboek

Plaats een reactie in ons gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

108 Responses to “Gastenboek”

 1. joke en jozef anthonissen

  wij waren op vrijdagavond 5-7-2019 op odendael in sint oedenrode,en we hebben echt genoten van jullie optreden het was in 1 woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.
  BEDANKT VOOR DE FIJNE EN GEZELLIGGE AVOND

  Beantwoorden
 2. Harriette

  De liederentafel vanmiddag in de Gaviolizaal had ik zo’n zin in om erbij te zijn, dat ik het slechte weer getrotseerd had om er naar toe te gaan. Oude liedjes uit de meegebrachte boekjes kunnen meezingen (mijn buurman had dit ook graag kunnen doen, maar was er niet in het bezit van). En veel nieuwere, jongere liedjes gehoord die ik een aanwinst vind voor jullie repertoire. En mijn complimenten voor de dia’s en filmpjes die tijdens de liederen zingen getoond werden.
  Felicitaties wil ik ook geven voor jullie 25ste bestaansjaar, hopelijk is het jullie gegund om nog vele optredens en liederentafels te verzorgen dit en de komende jaren.

  Beantwoorden
 3. Ria Bekkers

  Ik heb vanmiddag bijzonder genoten van jullie geweldig optreden in de Gaviolizaal.
  Prima zangers, goede solisten, goede lady-speaker,geweldige muzikanten en een super enthousiaste dirigent. Chapeau.

  Beantwoorden
 4. Aart en Dols

  21 jan 2019

  Zondag waren wij op uitnodiging van onze vrienden Jeanne en Bert, Hans en Gerard, leden van “het Akkoordje,” getuige van een optreden in het Jurriaan Pels (Pieter Eiffhuis) wooncentrum in Eindhoven. Het was ijzig koud buiten, de zon scheen uitbundig en binnen was het feest. Feest omdat het Akkoordje kwam zingen. De zaal was vol, warm en gezellig en iedereen zat klaar om dit geweldige koor uit Helmond in een prachtige ambiance te ontvangen.
  Het orkest bestaande uit gitaristen, accordeonisten en een drummer speelden onder begeleiding van Frans, de dirigent, een herkenningsmelodie en daar kwamen de leden van het koor op. Je kon zien: zij hadden er zin in, zij bruisten van energie en dat ging zo de hele middag door. Wat een mooi homogeen geheel. De uitgekozen liederen, de begeleiding, de solisten, de bewegingen en de dirigent die ons, het publiek, persoonlijk betrok bij vele liederen. De beentjes gingen van de vloer en iedereen zong mee. Ook de wijn smaakte uitstekend en werd bezongen met het prachtige lied “Mosella”.Zoals aan alles een eind komt, ook aan deze mooie middag in het Jurriaan Pels (Pieter Eiffhuis). Met hetzelfde enthousiasme als bij het begin gingen de zangers af en bedankten persoonlijk allemaal de dirigent voor deze geslaagde middag. Thuis hielden we met de vrienden nog een vierde helft en wat bleek “Zingen, zij hebben er nooit genoeg van!!””
  Wij hebben genoten, dat staat vast.

  Aart en Dols Scheper.

  Beantwoorden
 5. jeanne Hoek

  Wij als zangers van het Akkoordje, wat hadden we een succesvol optreden in het peter eifhuis in eindhoven wat een volle zaal en wat hebben we genoten van de mensen
  ook wijzelf deden het hartikke goed we waren wat losser, en dat hebben de mensen ook gezegd. Ook onze dirigent deed het fantaschtisch tot het laatste moment. Het kon niet beter.

  Groetjes Jeanne

  Beantwoorden
 6. Peter en Marijke Schoenmakers

  Hallo ’t Akkoordje

  Onze Kerstwens voor allen is eenvoudig en klein.
  Gelukkig samen te leven, gewoon er voor elkaar te zijn.
  Prettige Kerstdagen en een gezond 2019

  Groetjes van Peter en Marijke uit Best.

  Beantwoorden
  • PR

   Hallo Peter en Marijke,

   Namens alle mensen van ’t Akkoordje wensen wij jullie warme, gezellige kerstdagen toe en een gezond, gelukkig en muzikaal nieuw jaar. Wij hopen jullie weer vaak bij onze optredens te mogen begroeten.

   Groetjes van de PR, Annemie en Bea.

 7. meezingkoor Meepesaant

  Beste leden en bestuur van ’t Akkoordje.

  Zondagmiddag waren wij op uitnodiging van Hans Hendriks en Frank aanwezig tijdens het optreden in de Couwenberg dat tot de nok toe was bezet.
  Mooie kennismaking met ’t Akkoordje, geweldig begeleidingscombo, super muzikaal koor, gezellige liedjes, zo warm opgenomen door de aanhang, en dan de derde helft, geen woorden voor 🎶Ik hoop van harte koor ’t Akkoordje nog een persoonlijk te mogen begroeten tijdens ons festival Warme Winterklanken in Tilburg. Met muzikale groet namens Meezingkoor Meepesaant , Lia franken .

  Beantwoorden
 8. Jeannie Bergerhof

  Een zus van mij schreef het volgende op een you tube opname van vaya con dios. Wat ik op facebook had gezet. Dit hebben jullie gezongen bij het afscheid van Annie Vlamings (mijn schoonzus)

  Dit is nog eens een compliment voor jullie?

  Zij schrijft ,
  Ik probeer er achter te komen of het liederentafeltje het akkoordje hier zelf geen opname van heeft. Want dat was ,vind ik nog mooier klinken.

  Beantwoorden
 9. Carla Kouwenberg

  Geacht Akkoordje,

  Graag wil ik jullie ook namens mijn zusje ,bedanken voor de heerlijke meezing avond,wat hebben wij genoten van al die mooie liedjes,
  Bedankt ,Carla Kouwenberg

  Beantwoorden
  • PR

   Hallo Carla, heel fijn om te horen dat jullie genoten hebben, daar doen wij het voor. Bedankt voor je berichtje.

   Annemie en Bea
   PR ’t Akkoordje

Laat een reactie achter