Nieuws

In Memoriam Pieter Boetzkes

Op zondag 13 maart 2022 ontvingen wij het trieste bericht dat ons zeer gewaardeerd koorlid Pieter Boetzkes is overleden.  

Pieter was lid van ’t Akkoordje sinds 11 oktober 2000.

Behalve als zanger in het koor was Pieter ook geruime tijd lid van het bestuur. Als commissaris voor orde en netheid zorgde Pieter altijd dat iedereen netjes en op tijd op het podium stond bij een optreden. Verder was Pieter ook lid van de technische dienst. In die hoedanigheid was Pieter niet alleen een grote kracht en hulp bij het opbouwen voorafgaand aan een optreden, maar zeker ook bij alle hand- en spandiensten bij repetities en activiteiten.

Verder was Pieter ook de man die bij de activiteiten de loterijen en prijzen organiseerde en altijd klaar stond met ideeën rondom festivals, liederentafels, jaarfeesten en carnavalsavonden. Door zijn enthousiasme kon hij altijd een beroep doen op andere leden om samen een klus te klaren.

Samen met zijn vrouw Elly, (overleden op 20 december 2018 ) hebben ze vele uren bij ’t Akkoordje doorgebracht. Vele jaren zijn onze leden, de vele luisteraars, de fans en vrienden van ’t Akkoordje deelgenoot geweest van hun aanwezigheid, gezelligheid en gedrevenheid.

Op maandag 21 maart 2022 hebben wij op gepaste wijze afscheid genomen van Pieter tijdens de crematie  in de aula van crematorium Berkendonk te Helmond. Wij wensen vanaf deze plaats de kinderen, kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte met dit zeer grote verlies.

Twan Spierings, voorzitter.

Laat een reactie achter